Enjoy Sport’s Agency Brașov – Te poți baza pe noi!2009. Un grup de tineri pasionați de fotbal și cu o dorință mare de a se implica în fotbalul și în sportul românesc au pus bazele unei agenții de evenimente sportive profesioniste, care să aducă un plus fenomenului în România. Denumită Enjoy Sport’s Agency, tocmai pentru că ne dorim ca toată lumea să iubească sportul, agenția și-a propus încă de la început să fie un nume de referință în ceea ce înseamnă organizarea de evenimente sportive, cantonamente, stagii de pregătire și tot ceea ce ține de lumea asta frumoasă.

Începutul a fost unul dificil, dar frumos. Totul a debutat cu turneul de fotbal pentru copii și juniori, Summer Cup, organizat în vara anului 2009, la care au participat 50 de echipe și care a fost un real succes.

Am continuat apoi cu Winter Cup, echivalentul Summer Cup, dar indoor, în iarna lui 2010, care de asemenea a adus un plus în fotbalul românesc. Nu a trecut mult timp și cele două competiții au ajuns cele mai importante și mai inovative din Sud-Estul Europei.

De-alungul celor 9 ani, am avut oaspeți la cele două turnee echipe din Ungaria, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Lituania, Spania, Anglia, Republica Moldova, Ucraina și Albania.

Nume ca Espanyol Barcelona, Celta Vigo, Deportivo La Coruna, West Bromwich Albion, Dinamo Kiev, Zimbru Chișinău, Sheriff Tiraspol, Lokomotiv Sofia, TSKA Sofia, Ludogorets Razgrad, Steaua, Dinamo, Academia „Gheorghe Hagi”, Petrolul sau CFR Cluj au participat, printre altele, la Summer Cup și Winter Cup.

De asemenea, ne-am implicat și în participarea echipelor românești la cantonamente și turnee în străinătate. Astfel, grupări ca ACS Tâmpa Brașov, Colțea 1920 Brașov sau Luceafărul Cluj au mers la întreceri în străinătate și la cantonamente de pregătire, la partenerii noștrii, ce s-au dovedit foarte benefice.

Nu trebuie uitată nici organizarea Campionatelor Naționale de MiniBaschet și BabyBaschet, care s-au dovedit un real succes.

 

Experiență avem, așa că puteți apela cu încredere la noi!

Go to top